Linjasaneerauksen suunnittelu Espoossa ja Uudellamaalla

LVI-Insinööritoimisto Axius hoitaa linjasaneerausten, eli putkiremonttien suunnittelun huolellisesti ja hallitusti. Olemme apuna myös työmaalla LVI-töiden valvonnassa. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä ja yksityisiä kotitalouksia Espoossa sekä koko Uudenmaan alueella.

LVI-suunnittelun asiantuntija palveluksessasi

Linjasaneerauksen suunnittelussa määritellään remontin sisältö kokonaisuudessaan. Suunnitteluvaiheessa mietitään esimerkiksi, missä laajuudessa linjasaneeraus toteutetaan ja mitä menetelmiä käytetään. Tunnemme kattavasti erilaiset rakennustavat, menetelmät ja järjestelmät ja olemme apuna putkiremontin jokaisessa vaiheessa. Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Linjasaneerauksen suunnittelu
  • Poistoilman lämmöntalteenoton suunnittelu
  • LVI-valvontatyöt

Tarjoamme linjasaneerauksen suunnittelun myös kokonaisvaltaisena suunnitteluna sisältäen sähkö- ja telesuunnittelun, arkkitehti- ja rakennesuunnittelun, käyttäen hyväksi valikoituneita yhteistyökumppaneita.

Kutsu meidät arviokäynnille!

Kun linjasaneerauksen suunnittelu alkaa olla ajankohtaista, ota meihin yhteyttä. Tulemme mielellämme käymään paikan päällä kohteessasi Espoon, Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. Soita, jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella tai lähetä sähköpostia, niin palataan asiaan!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!