LVI-suunnittelua Espoossa ja Uudellamaalla

LVI-Insinööritoimisto Axius on LVI-suunnittelun asiantuntijayritys Espoossa. Suunnittelemme niin uudis- kuin saneerauskohteiden LVI-työt tarkasti kohteen erityisvaatimukset huomioiden. Asiakkaitamme ovat yritykset, taloyhtiöt sekä yksityiset kotitaloudet. Toimimme Espoosta käsin myös Helsingissä, Vantaalla ja joustavasti koko Uudenmaan alueella.

LVI-suunnittelu varmalla otteella

Huolellinen LVI-suunnitelma on onnistuneen projektin perusta. Hoidamme LVI-suunnittelutyöt kokonaisvaltaisesti kohteen mukaan, asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Pyrimme suunnittelussa aina mahdollisimman energiatehokkaisiin ratkaisuihin. Olemme apunasi myös työmaalla LVI-töiden valvonnassa, jotta LVI-työt myös toteutetaan viimeisen päälle. Suunnittelupalveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • LVI-suunnittelutyöt kokonaisuudessaan unohtamatta järkevää automatisointia
  • Uudis- ja saneerauskohteiden suunnittelu
  • Patteriverkoston ja kaukolämpölaitteiden uusimis- ja tasapainotussuunnittelu
  • Jäähdytysverkostojen suunnittelu
  • Energiansäästöprojektit liike- ja toimitilojen sekä teollisuuden tarpeisiin

Kutsu meidät arviokäynnille!

Kun etsit projektiisi LVI-suunnittelun asiantuntijaa, ota meihin yhteyttä. Tulemme mielellämme käymään paikan päällä kohteessasi Espoon, Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. Soita, jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella tai lähetä sähköpostia, niin jutellaan lisää!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!